Scroll Top

Ronde-Vous identiteit

PERIODE: 2017-2018

KLANT: Ronde-Vous

CONTACT: Nick Celis, Kim Delbeke

KRACHTEN: logo-ontwerp, stijlbepaling, informatiearchitectuur, webdesign, WordPress, html & css

PRODUCTEN/DIENSTEN: merknaam, logo en huisstijl, tagline, website

LINKS: ronde-vous.be

Uitgangspunt

Alles begint bij een sterk business-concept. Nick Celis en Kim Delbeke, geestelijke vaders en initiatiefnemers van Ronde-Vous, zagen in dat fietsen en netwerken elkaar kunnen versterken in een nieuw networking-concept. Nick en Kim’s capaciteiten in zowel organisatie van events, als inzicht en contacten in de fiets- en zakenwereld vormden bovendien de perfecte kasseistrook voor een boeiend, vernieuwend traject.

Brandman werd gecontacteerd om bij te dragen aan de ontplooiing van het beloftevolle concept, dit met de ontwikkeling van een merknaam, slagzin (tagline), logo en huisstijl, en tenslotte voor de ontwikkeling van een kersverse website.

Aanpak

Bij aanvang van het project had de jonge belofte nog geen naam. Brandman creëerde daarom, samen met de oprichters, een reeks voorstellen i.f.v. de vooropgestelde identiteit. De oprichters kozen daaruit een duidelijke favoriet: Ronde-Vous – een unieke naam voor een uniek concept. De proloog is alvast geslaagd.

Gelijklopend werd de visuele stijl uitgewerkt op basis van enkele visuele thema’s. Eens deze huisstijl vast lag, kon de website worden opgestart. Brandman bepaalde de ideale website-architectuur, in functie van de verschillende gebruikersprofielen, SEO-optimalisatie en conversiecapaciteit. Op basis van visuele mock-up’s werkte Brandman de volledige website in de juiste stijl en met de nodige functionele elementen: Mailchimp nieuwsbrief, social media feeds, social sharing, registratieformulieren, Google Analytics, …

Resultaat

Het project heeft geleid tot enkele producten, die gedreven zijn vanuit een sterke merkidentiteit, what else 😉 Het logo was de grootste drijfveer voor de visuele stijl, die werd toegepast op koerstruitjes, sociale media-kanalen en uiteraard op de website.

Vervolgens was er de website ronde-vous.be: hét platform waar professionelen terecht kunnen voor informatie over het concept, alle informatie over het komende netwerk-event, en de verschillende teambuilding-formules.

Zelf ook een wielerliefhebber met professionele ambities? Zin in een toegankelijk netwerk-event? Ben je die (niet echt originele) paintball-teambuildings beu? Ontdek dan zeker Ronde-Vous op www.ronde-vous.be

Me gusta? Laat ook jouw projecten vlammen!
Andere topverhalen

Gerelateerde berichten